Recrutăm voluntari în București

Dacă vrei să fii o picătură în oceanul ăla despre care tot vorbim, dă-ne un mail la hello@asociatiaaluziva.ro cu subiectul “voluntariat” și se rezolvă. Avem nevoie de șoferi, vorbitori de rusă/ucraineană care să ne ajute în comunicarea cu refugiații și în general de oameni noi mai tot timpul, în special pentru casa din Adunații Copăceni, unde facem ture de zi și de noapte.

Vorbind serios, mulți dintre voluntarii actuali sunt implicați în asociație și în acțiunile de susținere a refugiaților încă de la începutul războiului. Sunt obosiți, iar unii dintre ei chiar la limită de burnout.

Cu toții avem job-uri, proiecte de freelance, facultate sau chiar copii și reușim să facem voluntariat, printre toate celelalte aspecte ale vieților noastre. De-asta avem mereu nevoie de forțe proaspete în asociație și să știm că sunt voluntari disponibili când apar tot felul de situații neprevăzute.

2 thoughts on “Recrutăm voluntari în București”

  1. Catalina Panescu

    Buna, sunt Catalina Panescu, din Bucuresti, 35 ani, farmacist cercetator in studii clinice, cu carnet si masina. Ma pricep la medicamente, identificare solutii si conectare oameni. Din experienta anterioara ca voluntar mai stiu despre mine ca ma pricep la strans bani, sortare.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *