Le-am donat mobilier celor de la UP Charity

UP Charity este un ONG înființat în 2009 care activează în Hăghig, județul Covasna, unde peste 90% dintre elevi sunt de etnie rromă, iar rata de abandon școlar este foarte mare. Misiunea lor principală este susținerea educației, scăderea ratei de analfabetism și dezvoltarea pieței de muncă în medii defavorizate.

Pentru a-și îndeplini misiunea, în 2010 au început construirea unui centru educațional în Hăghig. Centrul va funcționa ca școală profesională, afterschool și va rula diverse programe de educație nonformală.

Mai târziu, în 2016, au cumpărat un teren cu câteva clădiri vechi, pe care acum le transformă în fermă, spațiu de cazare și restaurant, pentru a spori turismul local și totodată pentru a le oferi locuri de muncă viitorilor adulți formați în centrul educațional.

Pentru a-i susține în procesul de finalizare a centrului, le-am donat ceea ce ei au considerat că-i poate ajuta: patru dulapuri pentru acte și patru birouri, donații pe care le-am primit la rândul nostru de la Bioderma și Mood Media atunci când ne-am amenajat sediul.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *