Am fost invitați la o conferință despre activitatea cu refugiații

Datorită implicării noastre în acțiuni de ajutorare a refugiaților ucraineni, asociația noastră a fost invitată la o conferință în cadrul proiectului CIVIS OLs Transnational Project on Migration and Civic Engagement in CIVIS Universities. Conferința a avut loc în cadrul Facultății de Geografie, Universitatea din București, la care au participat membri ai Consiliului Național Român pentru Refugiați, ai Organizației Internaționale pentru Migrație, dar și ai altor asociații.

Din partea noastră a participat Mihaela Pripici, secretarul Asociației ALUZIVA, pe care toată lumea o știe ca Pripi, care a ținut o prezentare despre întreaga activitate a asociației, cu precădere despre acțiunile care au implicat refugiați ucraineni.

Nu este prima dată când intrăm în contact cu oamenii de la Geografie. În luna mai, o echipă de studenți și profesori a venit la noi în vizită, în Adunații-Copăceni, când încă mai cazam refugiații în casă. Scopul întâlnirii de atunci a fost că culeagă informații despre refugiați, în vederea realizării unui studiu pe care l-au prezentat chiar la conferința de față.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *