ALUZIVA e cel mai activ creator de conținut pentru cauze sociale, and we are so proud!

Postarea asta nu e despre ce-am mai făcut noi, e despre ce a făcut Alina. Este un mesaj de felicitare și mulțumire din partea tuturor voluntarilor și membrilor asociației.

Acum câteva zile ți-a fost oferit un premiu pe care-l meriți din plin: Most Active Content Creator for Social Causes. Știm că n-a fost deloc ușor să ajungi aici și te felicităm pentru banii pe care i-ai strâns, awareness-ul pe care l-ai adus în discuție, toate resursele de care te-ai folosit pentru a ajuta și transparența ta ca fundraiser. Vorbim despre sute de mii de euro strânși, zeci de mii de followeri și donatori și un volum enorm de muncă ce nu poate fi măsurat doar în ore.

Este o onoare pentru noi să facem parte din asociația ta și suntem extrem de fericiți că efortul tău este recunoscut. Drept dovadă, acum citești asta de la Strasbourg, unde ai fost invitată la Parlamentul European pentru #SOTEU2022. Știm că e un pas mare în cariera ta și e o recunoaștere a meritelor tale, altfel nu erai singurul influencer din România de-acolo! În continuare, vrem să-ți spunem că pentru noi ești…

Și astea-s doar câteva dintre cuvintele pe care voluntarii le-au folosit ca să te descrie. Credem în tine și în ceea ce faci și ăsta-i doar un mic gest prin care îți arătăm aprecierea noastră. Nu ne mai lungim prea mult, nu te ținem din treabă, dar am vrut să îți transmitem mesajul ăsta ca să-ți aducem aminte că ești #ceamaipixdă. We love you!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *