Dăruiește o lume de BASM, ediţiile 29 şi 30

Ediția a fost una dublă, 29 & 30, pentru că am făcut două biblioteci la Institutul Oncologic București (IOB), Fundeni. Astfel, am amenajat o bibliotecă la secția de oncologie pediatrică și una la oncologie adulți.

Vizita la IOB a fost una specială. Deși am mers în formație completă, doar Alina și Monica au intrat în spital, învelite din cap până-n picioare. Am donat în jur de 600 de cărți, pentru copii de toate vârstele și pentru adulți – am fi donat și mai multe, însă fiind un spital condițiile sunt stricte pentru a proteja pacienții. Cu mobilierul ne-au ajutat cei de la MAM Bricolaj, care s-au ocupat super rapid și profi și le-au făcut gratuit două biblioteci  încăpătoare la comandă și de calitate. Mulțumim enorm!

Personalul de la spital a fost foarte amabil și săritor! Doamnele pe care le vedeți în poză le-au ajutat pe Alina și Monica să care cărțile cu o targă și s-au oferit imediat să ajute și la umplerea bibliotecilor.

Deși n-am interacționat direct cu beneficiarii, așa cum o făceam la edițiile anterioare, ne bucurăm super mult că am reușit să facem două biblioteci pentru oameni care au nevoie de o evadare din cotidian, de o fugă măcar mentală spre mai bine, mai frumos și mai ușor.

Mulțumim mult partenerilor noștri, de la editurile care ne donează cărți, până la prietenii noștri care strâng cărți de la public pentru noi la locațiile lor. Încă o dată mulțumim oamenilor faini de la MAM Bricolaj, care ne-au scutit de o cheltuială consistentă cu bibliotecile!

Multă apreciere merge către voi, #ceamaipixdacomunitate, care nu ne lasă la greu niciodată! Bibliotecile astea au fost făcute cu mult material de la voi, în special donațiile pentru adulți! You guys are the best!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *