Masă completă de Paște pentru 5 familii din Giurgiu

Cele cinci familii cărora am decis să le asigurăm masa completă de Paște au 32 membri în total, dintre care 22 sunt copii, cu vârste de la 1 la 16 ani. Sunt familii modeste, care locuiesc în trei sate diferite din județul Giurgiu. Am aflat de ei de la prietenul nostru, Marius, fondator al Asociației “Dăruiește fapte bune”.

Având în vedere că sunt familii numeroase, ne-am gândit să le comandăm un total de 320 sarmale și 7 kg de drob de la restaurantul Provence din București, pentru că noi comandăm deseori de la ei la birou și suntem mulțumiți de mâncarea lor.

Când le-am spus la telefon că suntem un ONG și că toată comanda va ajunge la familii nevoiașe, oamenii de la Provence ne-au făcut reducere. Mulțumim mega mult!

Separat, voluntarii Asociației ALUZIVA au cumpărat alimente neperisabile de bază, cum ar fi orez, ulei, făină, mălai, conserve etc., dar și alimente proaspete, ca lapte, pui întregi, ouă și multe altele, pe care să le depoziteze și altfel să aibă mâncarea asigurată mai mult timp, nu doar de sărbători. Ne-am gândit la bucuria tuturor, indiferent de vârstă, așa că le-am luat și cafea, sucuri și dulciuri, pentru a avea o masă îmbelșugată și lipsită de griji de Paște. Am cheltuit, în total, 6200 lei.

Noi am făcut cumpărăturile, le-am sortat și organizat pentru fiecare familie în funcție de numărul de membri, iar de distribuirea alimentelor se va ocupa Marius, împreună cu voluntarii lui. Am făcut deja un obicei din asta: noi cumpărăm produse sau le primim de la persoane fizice și companii, i le dăm lui Marius, iar el le duce direct la beneficiari la poartă.

Mulțumim vouă, oamenilor din comunitate, pentru fiecare leu donat, pentru că ați dat un share sau ne-ați redirecționat impozitul de 3.5%! Mulțumim companiilor și, per total, big thank you tuturor că ați contribuit, pentru că fără susținerea voastră nu am fi putut ajuta atât de multe cazuri sociale.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *