Am donat 5.000 lei adăpostului One Rescue

Asociația ONE RESCUE este implicată în viața animalelor fără stăpân din 2017 și de atunci a reușit să salveze sute de animale. La adăpost animalele primesc consultații și tratamente veterinare, sunt castrate, hrănite și îngrijite pentru a putea fi date spre adopție nu doar în România, ci în mai multe țări din Europa. Anual asociația găsește familii pentru aproximativ 400 de câini și 300 de pisici.

În satul Lunca Gârții, din jud. Argeș, sunt mulți câini maidanezi de care au grijă câțiva oameni buni. Din păcate, câinii sunt necastrați, așa că se înmulțesc des și astfel cauzează probleme în comunitate. Pentru că sunt ai nimănui, o doamnă din Lunca Gârții a luat de pe stradă mai mulți pui de-a lungul timpului. Avea, la un moment dat, 20 de câini în grijă.

Mincu și Maria Popovici, pentru că merg des în acel sat, au apelat la asociația One Rescue pentru a prelua cățeii și au pornit și o strângere de fonduri pentru ei. Ne-au cerut și nouă ajutorul, am contribuit cu 5.000 lei, așa că ne bucurăm mega mult că am putut contribui atât la salvarea cățeilor, care vor fi castrați, vaccinați și adoptați, cât și la binele comunității din sat.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *