Marea deschidere ALZ Charity SHOP!

După multe săptămâni de colectare, sortare și organizare de donații, a venit timpul să anunțăm marea deschidere a magazinului nostru caritabil pe 13 iunie, fix de Ziua Internațională a Mașinii de Cusut!

Ne legăm de semnificația zilei pentru că, având în vedere situația actuală a poluării mediului cu textile, a risipei cauzate de consumerism, capitalism și fast fashion, prin magazinul caritabil ALZ Charity SHOP încurajăm sustenabilitatea în fashion, economia circulară, prelungim viața obiectelor și avem grijă de natură, totul în timp ce cu banii obținuți susținem cauze umanitare, renovăm școli și ajutăm financiar familii din medii defavorizate.

În plus, în România încă există un stigmat legat de magazinele SH – deși dintr-un SH ne putem îmbrăca cel puțin la fel de mișto și mult mai ieftin decât din magazinele care vând haine noi. Sperăm să schimbăm gândirea asta.

În ALZ Charity SHOP o să găsești articole pre loved și noi, cu etichetă, pentru femei, bărbați și copii. Hainele sunt de zi, de seară și de ocazie, din magazine mass market, produse vintage, de brand sau făcute în ateliere de croitorie. Avem haine, încălțăminte și accesorii de la Diesel, Orsay, H&M, Stradivarius, ZARA, Mango, Bershka, Mathilde, Mihai Albu, Chloe, Dior etc.

Veți găsi mărimi de la XS la XL, pentru toate vârstele, iar prețurile încep la 5 lei și ajung la câteva sute de euro.

Prețurile mari sunt la produse premium, de brand și celebrity. Produsele care au aparținut unor persoane publice, artiști și influenceri din România vor avea o etichetă distinctă aurie.

HAINE: tricouri, bluze, hanorace, rochii de zi și de seară, fuste, sacouri, cămăși, salopete, costume de baie etc.

ACCESORII: poșete, borsete, portofele, portfarduri, ghiozdane, genți de laptop, curele, șepci, pălării, ochelari de soare etc.

BIJUTERII: coliere, cercei, brățări, ceasuri, inele etc.

ÎNCĂLȚĂMINTE: pantofi, balerini, skeakers, cizme etc.

VESELĂ & DECORAȚIUNI: farfurii, pahare, căni, cești, rame de tablou, vaze, statuete, suporturi de lumânări, pușculițe etc.

PRODUSE IGIENĂ: sare de baie, creme de corp, produse pentru păr, parfumuri, săpunuri artizanale etc.

În ziua deschiderii nu vor fi disponibile articolele pentru bărbați și copii, ci haine, încălțăminte și accesorii de damă. Produsele expuse sunt de primăvară și vară, toate la parter. În curând vom amenaja curtea și etajul 1, unde vom expune articolele pentru copii și bărbați.

Dă-ne un follow pe instagram (@alz.charityshop) ca să afli la timp noutățile și cele mai importante informații.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *