Ajutăm în continuare copii din medii defavorizate #fiertipăbine

Ne scriu multe familii și ne cer să le ajutăm, așa c facem tot posibilul să ajutăm cât mai mult. În funție de nevoi, le trimitem haine, încălțăminte, rechizite, jucării etc. De data asta, cazurile ajutate sunt mame vulnerabile cu copii mici.

Cazul 1: Aurica locuiește în Maramureș și are 4 fete – de 1,7 ani, 3,5 ani, 7 ani și 9 ani. Ea ne-a scris pe Facebook și ne-a rugat să o ajutăm cu haine pentru fetele ei. Din păcate, nu au venituri suficiente, așa că pachetele cu haine, încălțăminte și jucării din partea noastră o să îi ajute mult și o să le facă o mare bucurie fetelor ei.

Cazul 2: Unul din cele 10 pachete a ajuns într-un sat din Brașov, la un băiețel de 2 ani. Mătușa lui ne-a contactat și ne-a rugat să îi ajutăm cu haine. Nu puteam să nu îi punem și lui o carte și câteva jucării.

Cazul 3: Liliana și soțul ei au împreună 9 copii cu vârste cuprinse între 1,5 ani și 13 ani, locuiesc în Vaslui într-o casă cu două camere, nu au curent electric sau telefoane. Karmen, mama de 18 ani din Vaslui pe care am ajutat-o acum câteva săptămâni ne-a spus despre situația acestei familii, ea fiind din același sat cu ei. 4 pachete pline cu haine, încălțăminte, jucării și cărți au ajuns la ei.

Cazul 4: Antonia, mama vulnerabilă din Maramureș pe care am ajutat-o săptămânile trecute, ne-a rugat să îi trimitem un pachet cu haine și nepotului ei de 7 ani, ai căror părinți au o situație precară. As usual, am pus în pachet haine, jucării și încălțăminte.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *