Le-am donat cinci laptop-uri fetelor de la “Bread of Life”

Tradus din engleză, “Pâinea vieții” e un ONG înființat în SUA și în România, în paralel, în 2001. Încă de atunci, ONG-ul a trimis peste 80 de transporturi cu containere maritime pline cu provizii și numeroase livrări cu camionul din Europa de Vest. Ajutoarele au ajuns apoi la familii nevoiașe, în “satul leproșilor”, la copiii străzii și la orfelinatul lor din Broșteni, deschis în 2003.

La centrul din Broșteni locuiesc acum aproape 90 de copii, fie orfani, fie din familii vulnerabile care nu își permit să îi întrețină. Centrul deține și o bucătărie zilnică pentru copiii străzii, iar dorința lor e să ajute și salveze cât mai mulți copii abandonați din România.

Separat de centrul din Broșteni, “Bread of Life” mai are și programul YTPB (Youth Transition Program Bucharest), prin care ajută acum 40 de tineri fără posibilități să își termine studiile în București. Unii dintre ei provin chiar de la centru și învață și locuiesc acum în București, în apartamente închiriate de ONG.

Deși ONG-ul le asigură tinerilor toate nevoile de bază și le sunt aproape în toate situațiile de viață, noi am ajutat cinci fete, beneficiare YTPB , donându-le cinci laptopuri pe care le-am primit de la “Ateliere fără Frontiere”, laptop-uri care să le ajute la liceu și facultate, dar și să se relaxeze în timpul liber.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *