Cum ajutăm părinții copiilor bolnavi să economisească bani pentru tratamente

Continuăm să trimitem colete cu donaţii familiilor care ne cer ajutorul, prin proiectul “Fierţi pă BINE”.

Cazul 1:

Raluca ne-a scris pe Facebook despre situația familiei ei – are două fete, de 11 ani și 4,5 ani. Eva, fata de 4,5 ani are fibroza chistica, ceea ce necesită bani pentru medicamente și controale regulate. Raluca și soțul ei cheltuiesc lunar peste 3.500 lei pentru toate tratamentele și pentru că începe școala ne-a rugat pe noi să îi ajutăm cu haine și încălțăminte pentru fete.

Cazul 2:

Mihaela e mama a doi băieți, de 4 ani și 13 ani. De la vârsta de 2 ani, băiatul de 4 ani are certificat de handicap cu diagnosticul de astm bronșic infectios, iar de anul trecut și cu diagnosticul de deficiență mentală. Ar avea nevoie de terapii si logopedie, dar sunt destul de costisitoare. Mihaela stă acasă cu cel mic, iar soțul ei lucrează, însă nu e destul pentru a acoperi costurile terapiilor. Le-am pregătit un pachet cu haine de toamă, cărți, puzzle-uri și jucării, ajutăndu-i să economisească pentru terapiile de care are nevoie băiatul cel mic.