Tot ce i-am donat Lianei și familiei ei: bani, mobilier, alimente, haine, terapie & more

Luna trecută am primit un mesaj pe Instagram de la o mamă din comunitate care ne-a cerut să o ajutăm cu orice putem, pentru că i-a luat foc casa de la o priză și s-a făcut totul scrum. Liana locuia în casă cu familia ei, opt persoane în total, dintre care doi copii mici. Imediat ce am primit mesajul ei am contactat-o, iar în zilele următoare Pripi și Vișina au mers în Ciolpani să o cunoască, dar să și vadă pagubele, ca să ne dăm seama cum și cu ce o putem ajuta.

După am postat un reel cu cazul ei și am îndemnat oamenii să doneze orice: bani, mobilă, electrocasnice, textile, materiale de construcții etc., pentru ca Liana și familia ei, care dormeau pe la vecini, să se poată întoarce acasă până vine iarna.

Iată ce le-am donat:

1.Din depozitul ALZ Charity SHOP: încălțăminte pentru adulți și copii, haine pentru adulți și copii, lenjerii de pat + pilotă, filtru de cafea, veselă, cerință specială de la Antonia, nepoata Lianei: lucuri cu Peppa, că ale ei au ars toate în incendiu.

2.De la casa din Adunații Copăceni: pat dublu + saltea, perne & pilote, cuptor cu microunde, produse de igienă, scutece bebeluși.

3. Din contul Asociației ALUZIVA: Le-am donat bani pentru medicamente, materiale de construcții, lemne de foc și alte nevoi importante.

4. De la Banca pentru Alimente București: un birou, un scaun de birou, o lădiță cu banane, iaurt cu fructe, conserve cu carne, iaurt de băut, niște cutii cu biscuiți, cutii cu cereale, detergent de vase, lapte praf, iaurt pentru bebeluși, cornuri cu gem, salam și șuncă, crema de brânză, biscuiți sărați, iaurt cu cereale.

5. Ședințe cu terapeuta Alina Haidău

6. Alte donații primite de la comunitate: covoare, cuier, aspirator, mixer vertical, blender, tacâmuri, aragaz, calorifere, ustensile bucătărie, produse de curățenie.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *