Despre

Cine este ALUZIVA?

Hello! Eu sunt Alina Greavu și sunt jurnalist, activist și fundraiser independent. Scriu pe blog de la 19 ani și din 2018 activez în zona de online, pe YouTube și Instagram, sub numele ALUZIVA. Sunt extrem de implicată în cauze sociale, în special cele ce implică femei și copii din medii vulnerabile, susțin educația și inițiativele menite să facă din lumea asta un loc mai bun. 

Am început să mă implic în cauze umanitare pe Instagram prin 2019. De acolo a început drumul meu ca fundraiser independent. Dacă vedeam o cauză care mă sensibiliza, donam o sumă mică de bani, postam despre ea și îmi îndrumam comunitatea să facă același lucru. Așa am ajuns ca în 2020 să strâng 3000 euro în 24 de ore pentru o mamă minoră și fetița ei, iar în 2021 să strâng 230.000 euro pentru mai multe cauze. Printre ele se numără strângerea de fonduri de 160.000 euro pentru a se cumpăra două ambulanțe pentru Spitalul de Pediatrie Grigore Alexandrescu, 44.000 euro pentru a plări taxa unei studente eminente românce la Oxford, 12.000 euro pentru a construi un loc de joacă pentru copiii internați la Preventoriul Ilișua și multe altele. 

În 2022 am inființat Asociația ALUZIVA pentru a putea duce lucrurile la următorul nivel, cu susținerea voluntarilor, SRL-urilor, brand-urilor cu care lucrez ca influencer, dar și cu ajutorul comunității mele din online, fără de care nu aș fi reușit tot ce am făcut până acum. 

Alina Greavu

MHN09234

Misiunea mea

Nu putem schimba lumea, dar putem schimba lumea CUIVA. Susțin educația, mai ales în mediul rural, femeile și copiii din medii vulnerabile și îmi folosesc vocea și notorietatea pentru a susține cauzele în care cred.

Ce contează

Împreună am demonstrat că nu contează să fim bogați ca să donăm, ci mulți! Când strângem bani pentru o cauză fiecare sumă contează, chiar și 1 leu. Let's all remember that: picătură cu picătură se face un ocean!

Values