Moșu’ a dus 100 de pachete de Crăciun la Teleorman

Alina Greavu s-a cunoscut cu Marius Blîndu în octombrie 2022, când ea era implicată în campania „Școala fără pauză”, iar el era voluntar la Asociația ”Banca de bine”, în cadrul aceleiași campanii sociale. Marius i-a spus Alinei că mai are și alte cauze și proiecte de voluntariat prin care ajuta comunitățile vulnerabile din Teleorman, el fiind localnic și cunoscând mulți oameni din județ. Alina i-a spus că vrea să se implice în acele cazuri și așa am ajuns să ajutăm împreună peste 100 de copii vulnerabili din întreg județul Teleorman în decembrie.

Marius ne-a făcut o listă cu nevoile acelor copii, iar noi am făcut toate cumpărăturile necesare, respectiv dulciuri și jucării. În plus, pe lângă toate produsele cumpărate, Marius a trecut pe la sediul asociației noastre și a mai ridicat câțiva saci cu haine și jucării pe care le-am primit ca donații de la comunitate, pentru a le dona mai departe în Teleorman.

Buget: 4500 lei

Marius a ridicat toate cumpărăturile și donațiile de la noi, le-a sortat, a făcut 100 de pachete și le-a distribuit către comunitățile vulnerabile din Teleorman, cu ajutorul voluntarilor lui.

În ianuarie 2023, Marius și-a înființat deja propria asociație, care se numește ”Dăruiește Fapte Bune”, prin care și-a propus să sprijine cât mai multe familii din medii defavorizate. Noi vom colabora în continuare cu el, vom avea proiecte prin care vom ajuta împreună comunități vulnerabile din mai multe județe, dar dacă sunteți din Teleorman și vreți să vă implicați mai mult, îl puteți contacta pe Marius sau dona direct în ONG-ul lui.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *