O asociație pentru protecția animalelor are nevoie de donații la adăpost

Asociația MaxDog din satul Cuza Vodă, Iași, a fost înființată în 2007 și, de atunci, a ajutat mii de animale. În prezent, la adăpostul asociației trăiesc peste 300 de animale: câini, pisici, măgari și cai.

În urma unor apeluri disperate pe social media, am descoperit că oamenii de la Asociația MaxDog au nevoie de ajutor pentru a-și putea continua activitatea. Din păcate, nu mai au hrană pentru animale și nici fonduri pentru a le vaccina sau pentru a plăti salariile și facturile. Pe scurt, sunt pe cale să-și închidă adăpostul.

Fiind la rândul nostru iubitori de animale, am decis să-i ajutăm. Le-am donat 1500 RON pentru a-și acoperi o parte din cheltuieli, urmând ca postarea asta să fie un apel către voi, comunitatea noastră, să dați vorba mai departe și să-i ajutați la rândul vostru pe oamenii de la asociație. Printre altele, ei mai au nevoie de pături, găleți și hrană pentru animale.

Dacă vreți să-i ajutați, puteți să-i contactați direct pe ei pe Instagram sau să le faceți o vizită pentru a le dona niște resurse dacă sunteți din Iași.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *