Prima ediție de Yard Sale Caritabil la sediul asociației

În ultima perioadă am tot primit și depozitat foarte multe produse donate de la voi și de la companii, de la produse de igienă, până la mobilier de birou. Pentru că nu putem redirecționa întotdeauna donațiile către cazuri concrete, am decis să le transformăm în ceea ce putem folosi direct, imediat și ne este de mai mare ajutor, adică în bani.

Vom organiza târguri caritabile la sediul asociației, unde vom vinde tot felul de lucruri pentru a strânge bani pe care să-i folosim tot pentru cauzele și urgențele care ajung la noi.

Avem multe donații, dar nu vrem să facem o ciorbă de obiecte, așa că în prima ediție a târgului vom vinde mobilier și decorațiuni. Vom pune la vânzare corpuri de birou cu sertare, cuburi metalice, scaune de birou, panouri fonoizolante, separatoare de birou și altele. Ca să știți, încă nu avem POS-ul gata, așa că puteți plăti cash sau prin transfer bancar, direct în contul asociației.