Prima bibliotecă „Dăruiește o Lume de Basm” din 2023, la Sărămaș, ediția 31

Zilele trecute am fost în vizită la Covasna, mai exact la școala din Sărămaș, despre care vă povesteam în vară că este în curs de renovare intensă – renovare la care am contribuit și noi pe parcursul anului 2022, după cum știți. Acum arată totul cum trebuie, dar le mai lipsea bibliotecă! Drept urmare, am făcut acolo ediția 31 din ”Dăruiește o lume de basm”, prima noastră bibliotecă socială din 2023.

Mobilierul era acolo de câteva luni, l-am cumpărat noi din fondurile asociației, însă ba nu aveam cărți, ba nu găseam un weekend liber în program – am și așteptat să ajungă tablele interactive la Lădăuți, ce-i drept, așa ne-am lungit, but we did it in the end!

Am donat, cu ajutorul vostru și al partenerilor, peste 1000 de cărți, cele mai multe fiind noi, în țiplă și în stare foarte bună! Aproape 600 de cărți ne-au fost donate de compania TELUS, sponsorul principal al ediției 31, iar pe restul le-am primit de la 4Colours, editurile Art și Niculescu, dar și de la voi, comunitatea noastră de pe Instagram.

Ediția 31 din ”Dăruiește o lume de basm” este una dintre cele mai de succes biblioteci ale noastre, din mai multe puncte de vedere: număr de cărți, calitatea lor, dar și calitatea umană a partenerilor, a Ralucăi de la Asociația ÎMPREUNĂ PENTRU BARCANI și a cadrelor didactice ale școlii din Sărămaș. Ne-a părut rău că Monica și Pripi nu ne-au putut însoți la ediția asta, să ne bucurăm împreună de reușită, dar vom recupera, cu siguranță, data viitoare când vom revizita Covasna. Mulțumim pentru primire!

2 thoughts on “Prima bibliotecă „Dăruiește o Lume de Basm” din 2023, la Sărămaș, ediția 31”

1. Felicitari pentru un lucru atat de important pe care l-ati facut pentru copiii din Saramas! Sprijinirea comunitatii prin donarea de carti este o gestionare minunata si il faci cu inima deschisa si cu daruire. Mult succes in continuare cu aceasta initiativa!

2. Pe scurt: acum biblioteca este cea mai frumoasa – nu mai vorbesc de dotare, acolo se gasesc carti si alte materiale pe gustul tuturor copiilor, pernele sunt pufoase si toate se potrivesc perfect in decorul din Saramas.

Felicitari pentru initiativa si faptul ca ai contribuit la renovarea scolii din Saramas si la dotarea bibliotecii pentru copii. Esti un exemplu pentru noi toti si ne-ai incurajat sa ne folosim energia pentru o cauza nobila! 💙