În curând vom deschide ALZ Charity SHOP, magazinul prin care unim moda, caritatea și sustenabilitatea [VIDEO]

În fiecare an se produc o sută de miliarde de textile. O mare parte din ele ajung la gunoi. Pentru că ne pasă de mediu și dorim să valorificăm resursele în loc să le risipim, am decis să colectăm donații de la public și să le găsim utilitate. Într-o săptămână am strâns peste o tonă de articole: haine, încălțăminte, accesorii, veselă, decorațiuni etc. Pe unele le-am donat către cauze vulnerabile, pe altele le-am reciclat, iar cu restul vom deschide ALZ Charity SHOP!

In shop veți găsi haine, încălțăminte, poșete, curele, bijuterii, șepci, borsete & alte accesorii, produse cosmetice, parfumuri, lumânări, veselă, decorațiuni și multe altele. Unele articole sunt SH, altele noi, cu eticheta. Hainele sunt fie din magazine mass market, fie de la designeri și branduri premium. Așadar, daca vă pasionează moda, sustenabilitatea, vreți să încurajați economia circulară, să reduceți risipa de resurse și să contribuiți la renovarea scolii din Lipnița, haideț’ la un shopping cinstit la @alz.charityshop!