Am ajutat cu veselă și produse de igienă un centru destinat victimelor violenței domestice

Încă de când am primit toate donațiile pentru ALZ CHARITY shop ne-am întrebat unde am putea dona o parte din vesela primită, pentru că avem foarte multă. Am contactat mai multe centre de copii și bătrâni și am întrebat dacă au nevoie de veselă, însă peste tot unde am sunat au zis că au norme stricte și că nu au voie să dețină veselă de modele diferite, ci stas.

Din fericire, Alex Tache ne-a făcut legătura cu oamenii de la Centrul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril. Centrul se află în comuna Slobozia, județul Giurgiu, și are în grijă aproximativ 40 de persoane (mame și copii) în mod constant. Pe lângă clădirea în care locuiesc mamele cu copiii, mai au o fermă și un loc de joacă pentru a-i face să se simtă mai mult ca acasă.

Le-am trimis veselă, cum ar fi farfurii, castroane, căni, pahare, oale, accesorii de bucătărie etc., dar și produse de casă și igienă, printre care șampon, șervețele uscate, dezinfectant și detergent de rufe. O parte din produsele pe care le-am trimis la Centrul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril sunt de la comunitate, donații pentru ALZ Charity SHOP, iar pe restul le avem de când am cazat refugiați ucraineni în casa din Adunații Copăceni.