Picătura de AUR: i-am donat 20.000 lei ca să participe la Campionatul Mondial de Karate din Japonia

Eriko Nițu, 17 ani, e elev la Colegiul Național ”Ion C. Brătianu” din Pitești și practică ashihara karate de 11 ani. De-a lungul timpului a obținut o mulțime de premii și titluri, printre care Campion Național de șapte ori, Campion Internațional de patru ori și Vicecampion Mondial. Pentru el sportul e atât pasiune, cât și stil de viață. Merge la antrenamente aproape zilnic și prin munca lui s-a calificat recent la Campionatul Mondial din Japonia, la proba Kumite New Style.

Pentru a putea participa la competiție, Eriko avea nevoie de 4.000 €, pentru a-și plăti taxa de participare, cazarea și biletele de avion până în Japonia.

Știți deja că susținem tinerii Români care fac performanță prin proiectul “Picătura de AUR”. Deși până acum am ajutat în general elevi care care aveau nevoie de bani pentru a participa la competiții educaționale, de data asta am ales să susținem performanța în sport. I-am donat lui Eriko 20.000 lei, ca să-și asigure locul în competiție.

Marele lui vis e să devină campion mondial, așa că ne bucurăm mega mult că i-am putut oferi șansa asta. Baftă multă, Eriko, îți ținem pumnii!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *