Școli cum TREBUIE: Ce am făcut până acum pentru școala din Lipnița [VIDEO]

1. Am cumpărat 80 de bănci și scaune noi, în valoare de 35.000 lei;
2. Am cumpărat o bibliotecă nouă și am dus deja o parte dintre cărțile pe care le-am primit recent de la voi – mai urmează o tură de cărți data viitoare când mergem la Lipnița. Până în septembrie o umplem cu 1000 cărți 👏
3. Data viitoare vom înlocui și calculatoarele vechi din sala de informatica, cu PC-uri primite de la prietenii @atelierefarafrontiere
4. Am demontat băncile vechi alături de câțiva voluntari, angajați ai @gameloft Romania, pentru a le valorifica: fier vechi pentru bani și lemne de foc pentru încălzirea școlii.
5. Tot angajații Gameloft au mai strâns donații în cărți, mingi, corzi de sărit și alte echipamente pentru orele de educație fizică, iar compania ne-a ajutat și cu bani – thank you so so much pentru toată implicarea!
6. În curând ne apucăm de renovarea băilor, iar aici am primit un ajutor imens de la @neakaisa.ro. Ei ne oferă WC-uri, chiuvete și toate sanitarele necesare. Le vor livra direct la scoală când se aliniază lucrările. Mulțumim enooorm! 👏

Începem lucrările la toalete peste vreo două săptămâni, deci vă ţin la curent cu tot demersul nostru la #scoaladinLipnita. Încă avem nevoie de mobilier pentru sala de informatică, să schimbăm băncile alea vechi și uzate, avem nevoie să cumpăram gresie și faianța pentru băi, dar și să amenajăm curtea școlii cu băncuțe, spații de recreere și ansambluri de joacă. Sala de sport pe care visăm să o construim încă e la stadiul de vis.

Vreți să ajutați? E simplu:

1. Veniți la @alz.charityshop și cumpărați ORICE! Tot profitul magazinului merge către școala din Lipnița.
2. Donați 5 lei, 10 lei, cât vreți voi, in conturile @asociatia_aluziva.
3. Dacă aveți un SRL, ne puteți dona trimestrial 20% din impozitul care merge la stat – doar puneți o întrebare la contabilitate.
4. Completați formularul 230 dacă sunteţi angajați și donați 3,5% din impozitul care merge la stat – o puteți face pe redirectioneaza.ro.
5. Dați un sfânt share, că face minuni! 🙏

Vă iubesc pentru tot. Aici sunt banii dumneavoastră.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *