Am trimis colete cu rechizite, haine groase și alte donații către 11 copii vulnerabili

Continuăm sa trimitem colete către familiile care ne cer ajutorul prin mail-uri și mesaje. Facem pachete cu lucruri donate de voi, pe care le sortăm pe categorii și le expediem unde e nevoie. De data asta am ajutat trei mame vulnerabile care ne-au cerut în principal haine și rechizite, însă noi le-am pus și câteva cadouri pentru copii.

Caz 1: Despre Antonia v-am mai vorbit acum câteva luni – are trei copii și o situație precară. Locuiesc în mediul rural și data trecută i-am ajutat cu haine pentru fata cea mică, de 5 ani. De data asta au avut nevoie de ghiozdane și haine pentru școală. Sofia începe clasa pregătitoare, Elena clasa a treia, iar Edi clasa a cincea. Le-am trimis trei ghiozdane, cărți, haine de toamnă și geci groase, de iarnă.

Caz 2: Karmen e o mamă de 18 ani din Vaslui, are trei copii și am ajutat-o cu haine, încălțăminte și jucării acum 3 luni. Băiatul ei începe grădinița în toamnă, așa că i-am trimis haine, încălțăminte, un ghiozdan și câteva jucării. Nu aveam cum să nu ne gândim și la surorile lui mai mici, așa ca le-am trimis și lor haine de toamnă, geci de iarnă și scutece pentru fetița de 9 luni.

Karmen mai are opt frați mai mici, dintre care trei surori triplete de 6 ani jumate. Mama lui Karmen crește copiii singură pentru că tatăl lor a murit acum 6 ani. Am făcut un pachet și pentru surorile triplete în care am pus haine, încălțăminte, geci și jucării.

Caz 3: Anca are 17 ani, locuiește în Vaslui și are doi copii – o fetiță de 1,5 ani și un băiat de 2 luni. Băiatul are probleme la inimă și părinții strâng bani pentru controale la medici și medicamente, așa că noi i-am ajutat cu haine pentru toamnă, încălțăminte, scutece pentru băiat și câteva jucării.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *